Badang @ Zul

Salam Pagi Zul,

Bukan utk bercerita perihal kite berdua. Tapi melahirkan apa yg terzahir dihati ini. Memang kite pernah kenal…rajin jumpa di YM, kerap berbalas SMS dan call. Senang utk berbicara dgn badang tak kira di YM mahupun phone call. Seorg yg agak jujur. Maaf sebab guna term ‘agak jujur’ tp itu yg paling sesuai sbb kita masih diawal stage perkenalan.

Badang yg kementot..rupanya tinggi en badang dlm 155cm..kementot kan utk seorg lelaki. Tapi tak per yg penting hati mau baik kan?

Satu perkara yg tak bleh lupa ialah bila en badang ckp en badang terpaksa ke cc semata2 utk kite ber ym. Ermm..terima kasih banyak2 ye. Tapi umah ngan cc bukan jauh sgt kan?

En. Badang,
Ari ni kite dpt sms dr en badang berbunyi ‘Terasa gak ati i ni nak jatuh…sudi ke u sambut?’ Macam dlm makna nya…en badang faham kan kite ni mcmana.

Terus terang en badang kite senang sgt berkawan ngan en badang…cuma kadang2 en badang suka call time keje…maklumla kite nie biasanya bz and kite takut en badang kecik ati.

Kite tak nak tahu bnyk pasal en badang, biar masa yg beritahu kite segalanya. Kite tak perlu rushing dlm hidup walaupun hidup kite nie sebenarnya singkat.  Kadang2 bila time kite bosan kite slalu sms en badang and tak sampai seminit pasti en badang akan balas…terima kasih banyak2.

Ok lah en badang…kalau suatu ari nnt blog ni masih wujud n en badang membaca posting kite yg ini kite minta maaf banyak2. Kite takde niat ape2 diawal perkenalan kite. Kita hanya kawan.

Maafkan kite en badang……….

Advertisements

~ by meyra79 on May 26, 2010.

One Response to “Badang @ Zul”

  1. curang x selamat dunia akhirat.. x cium bau surga la.. syurga teletak di bawah telapak kaki suami. Sebagai suami pun harap2 dapt jadi suami yg bertanggungjawab kelak. Suami pemimpin rumahtangga…amin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: