Mangkuk

Salam,

Sudah lama aku meninggalkan penulisan aku di blog kesayangan aku ni, sebenarnya masa terlalu mencemburui aku. Aku busy ngan kerja harian aku yang tak pernah abis.

Sekian lama di ruang ini tak patut rasanya menceritakan perihal aku. Ape aku nak story kat sini adalah pasal kawan aku yg sorg ni…aku suke panggil dia mangkuk sbb itu nama yg aku save kat phone aku.

Knape mangkuk, sebab kadang2 tu sikap dia macam mangkuk. Dia baik, sabar cuma kadang2 tuh dia suka masuk campur hal peribadi aku and bercakap macam budak2.

Terus terang aku mmg tak suke org yg tak professional, bagi aku bercakap dengan aku biarlah jadi input berguna buat aku contohnya sesuatu yg tak pernah aku tahu sblm nie. Secara tak langsung bleh upgrade sket knowledge aku.

Si kawan aku yg sorg ni, aku tak pernah reject dia dalam hidup aku sebab bagi aku dia sabar la. Tak kirala aku marah pon camne ngan dia, aku hangin camne pon ngan dia…dia cool jer still bleh contact aku and sembang2 ngan aku seolah2 mcm xde ape yg terjadi antara aku dan dia sblm nie.

Dan yang paling penting aku rasa dia suke kat aku…wakakaka….tp aku suke ke kat dia. Aku xnak jawab sebab aku x minat topik2 pasal hati dan perasaan nie. Mungkin di lain masa aku akan answer soklan yang aku sendiri tanya nie.

Malas dah utk menulils…lain kali sambung kot..chow

Advertisements

~ by meyra79 on July 8, 2011.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: