Menarik hari ini…..

Salam…

Hari ni menarik ke? takde la…biasa je…sunyi..sepi…

Owhh…nak cerita kat sini tadi aku ngan haziq ke KL biasala Jalan Tar, SOGO…tempat2 yg biasa aku lewati bila ngan haziq. Kami jarang ke Bukit Bintang knape yer?  ntahlah….x best kot..

Jalan2, shopping, tgk org…ajak haziq mkn dia xmo….cuma pagi tu dlm kul 10am kami dah breakfast kt Hamid. Haziq makan telur separuh masak ngan teh ais, aku plak order roti kosong ngan teh tarik….roti canai, roti telur….huhuuu teringatnya pada si dia.

Sampai kat Masjid Jamek naik LRT….haziq aku tak bayor pon suh je dia lalu kat laluan kanak2…aku pakai touch n go je….bila fikir2 haziq ni dah kena bayar dah darjah 1…aku buat bodo je la..klau kena sound nnt aku bayar je la….utk hari ni still lepas lagi…hihihiii…

Jumpa brooch menarik…beli je la…murah je…saje buat koleksi banyak2…senang sket nak kenakan ngan mana2 baju nanti. Haziq nk cd…aku x kasi pon..membazir..dah bape bnyk cd ultraman dah kat umah tu. Nak jalan2 cari2 kot2 ade baju yg menarik…masuk semua house…dah lama tak masuk…okla..sama mcm dulu gak xde perubahan yg drastik pon…biasa je…tgk2 baju kat Top Girl…ermmm x menarik bnyk baju mcm org tua je. Ade gak la yg cute tapi baju2 camtu buat aku nanpak besar..xnak la beli. Keluar semua house…

Member pesan suh beli baju yg ade hoodie tu…katanya member tu beli kat area Maybank tu ade pasang khemah…aku usha xde pon. Terus je jlan ke depan masuk ke Jalan Tar. Tudung punyala banyak cuma aku mmg dah xnk beli tudung kat KL ni. Aku klau balik Jengka baru singgah Temerloh beli tudung kat kedai feberet aku ngan adik aku tuh. Mahal pon x kisah la janji gempakkkk…hehhee…

Jalan2 nampak satu baju yg menarik….mcm nak beli tapi usha kedai lain arr dulu mana tau kot2 ade yg lagik menarik. Masuk Sogo….usha kedai jam…lama gak aku meninjau2 jam2 kat sini sampai si haziq naik gila le…heheh..mengamuk sakan budak tuh…Bukan ape…aku jumpa jam Bonia nie…cantik..tapi harga dlm RM398 tapi budget utk jam aku RM300 je…banyak gak lebihnye…haziq dah ajak balik. So aku pejam mata gi ATM withdraw RM400, gie kedai jam tu balik cakap aku nak jam tu. Dalam hati sesekali over budget ok kot…adess…masa dia tulis bill tu jumlah kena bayar RM330…aikkk pastu salesman tu ckp discount 15%…perghhh selamat duit aku…over 30 hengget kira bleh ampun la lagik…hehehee. Yang best nya siap dapat free necklace lagik…hehhee best nyer.

Terus kuar dari Sogo gi balik kedai baju tuh…terus angkat itu baju…xmo fikir lagik…masa balik nak naik LRT tu haziq nk plak mcm kasut plastik angry bird tu….tak adil plak klau x beli…xkan la sume barang aku tp si haziq punya xde langsung kan…so aku beli kan la jugak…tak mahal RM15 je.

Balik naik LRT sampai Cempaka….sampai sana ambik cab terus sampai umah. Lebih kurang kul 2 la jugak sampai umah…penat.

Sekian buat waktu ini….

Sebenarnya jam tu xde

Advertisements

~ by meyra79 on January 22, 2012.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: