Cameron & Genting Highlands

 

Ni antara pic2 menarik masa layan cuti2 Malaysia dulu2 la….bnyk pic tapi nak upload lambat gile. So kite layan je la mana2 yg sempat nie. Jam pun dah dekat kul 4 pagi nie. Lom tido2 gik. Tak yah tido la bz melayan blog. Hehehe…….

Ni kat ladang teh. View memang menarik..suke tgk ladang teh yg hijau2 tuh. Masa tu si Haziq dah xmo ambik gambo. Sibuk nak main lari2.

 

Kan main eksen tangkap gambo. Macam la teh tu sedap sangat, walhal same je macam teh boh yg jual kat kedai runcit kat pandan indah tu. Tapi sebab dah bersusah2 ke ladang teh ni so rasa je la teh segar dibawa terus dari ladang…hehheeee….layannnn

Pic ni diambil masa kat taman kaktus. Cute2 kaktus tu. Sempat la gak sambar kaktus kecik2 tu. Sampai pandan indah cukup seminggu mati. Alahai kaktus ku sayang…..

Menyampah sebenarnya tengok gambar nir sebab tersilap…bleh plak strawberry ade kaki….adess

Tengah breakfast kat Rossa Pasadenna. Haziq suke sangatlah makan cam mat salleh nie. Ingatkan buffet tapi rupe nyer tak. Haziq asyik2 nak makan roti ngan strawberry jam…huhuhuh bosan.

Ni masa gi London dulu. Sejuk gile…wkakaka…London erkk…London tuh….saje duit tak tau nak wat ape tu yg gi London tu. Haziq sibuk tengok tayar bus….wakakaka…lawak nyer London laa sangat…

Ni bukan kat London ni kat Genting. Mandi manda. Si Haziq pantang nampak pool memang ajak mandi nyer. Adess terpaksala mama nyer melayan. Kalau ade ramai anak bleh gak dia main ngan adik2 ni dan solo camtu kenala mama nyer jadi kanak2 semula….no hal janji happy

Kenapa kiteorg bleh mandi pool kat Genting…tak sejok ker? hehehee…sebenarnya pool dia air suam2 kuku…klau air biasa beku kiteorg…tak sanggup

Ni pic paling sempoi. Masa nie naik kete zaman purba kala pusing2 Genting. Masing2 control jer. Sampai 2 kali kiteorg naik.

Ni Haziq berangan jadi santa…Merry Christmas…Hadiah takde Haziq kata…salji pon lom turun gik

Tengok wayang kat Genting. Bukan la wayang sgt cuma kite leh feel la sebab kusi yg kite duduk tu akan bergerak ikut movie. Kalau xcident kite bleh rasa cam xcident. Muka Haziq pucat masa tu..dia takut kot. Betol2 menghayati nampak…hehehehee…

Kat otel lobby yg kiteorg check in. First world Hotel. Bukanlah otel mahal pon 3 star je. Bagi Haziq itu dah cukup baik. Janji otel…

Cukup utk ari ini….

Advertisements

~ by meyra79 on January 31, 2012.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: