Melaka With Luv…

Saje mengabadikan kenangan semasa gie Melaka cuti Maulidur Rasul ngan Thaipusam.  

Saje layan Starbuck…beli 2 je airnya tapi dah RM32.65…perghh..layan je la….minum air sampai pening. Si Haziq suka sgt la bab membazirkan duit camtu. Selera org kaya.

Cincin beli kat Melaka…adik belanja…ermmm..cantik gak…dia pun ade beli gak…..dalam bnyk2 perkara paling best shopping beli brg2 kemas la. Tapi aku nie tak bnyk pun koleksi brg kemas tapi adik aku memang peminat benda2 nie. Dah serba berdiri katanya. Anyway thanks for the ring….jasamu dikenang.

Ni ambik gambar kat Mahkkota Parade tapi si haziq sibok kaco…tak leh tgk org senang tol la..

Ni je yg termampu beli…sepasang sepatu baru..hehehe…tak mahal pun RM39.90…sure sakit tumit ni….tak kisah la…nk pakai sekejap2 je…cute sgt kasut nie….layan je la..

Valencia Frappucino….ntah la betul ke tak eja nyer…yg pasti nyer bestla time sedut tuh…pastu pening kepala..mabuk and rasa nak muntah. Aku memang allergic sket ngan benda2 gini….sesekali je layan sebenarnya….maklumla tekak org kampung.

Sehari layan shopping kat Melaka Parade…takde cari ape pun just windows shopping je. Melaka sama je macam KL….bz ngan umat manusia…ermm ingatkan nak cari ketenangan…xde makna nyer..nampak nyer nak kena gie pulau jugak la nie mencari ketenangan.

Esok dah nak balik KL….Melaka sampai ketemu lagik…

Advertisements

~ by meyra79 on February 6, 2012.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: