Buat Abang Yg Tersayang

Ape ye yg myra buat ari nie…tak banyak pun. Ermm…keje tadi takde la bz pun…standby je…so far xde masalah sgt sumer komputer2. Masih dalam keadaan yg sihat walafiat. Ade antivirus new version je nak kena update. Malas betul tapi tak urgent tapi bos balik sok sure tanya nyer…

Abang yg tersayang,

Kat opis ade pot luck…ari sabtu lepas opismate plan…so myra xdela masak ape sebab sabtu baru ni kan myra cuti. So nak tumpang mkn je x syiok la kan. So decide ngan beberapa org member gi beli daging masak kicap sebab member ade bawak nasi impit banyak. Kul 1230 kiteorg gie la kedai makcik kaya beli lauk tu. Hati dah cuak gak sebab nama pun kedai makcik kaya…so lauk2 dia mahal gile. Dah usha kedai lain tp xde kedai dia je yg ade. Nak tak nak kiteorg cekalkan ati gak la.

Abang nak tahu ape yg jadi? kiteorg baik nyer senduk daging masak kicap tu dlm plastik. Pastu makcik kaya tu cakap ape abg tau…dik tolong kira yer daging tu ambik berapa..kang susah lak makcik nk kira…seketul seringget yer… ya rabbi terkedu…daging standard saiz tu seketul seringget. Apa gik curah balik le…Nak beli satu opis nk bg mkn kot la nak beli 5 ketul je kan…huhuhuu…call member kat opis. Dia nak jugak mkn daging tu.Sian nyer pasal kiteorg cedok gak la daging tu 10 ketul….Dalam ati menyirap je darah….memang makcik nie nak gie haji balik hari agak nyer.

Abang yg tersayang,

Berakhir cite kat opis tu….petang kul 5 baru myra layan mkn nasi impit tu. So mlm x mkn dah la….bawak balik utk haziq sket. Sampai umah haziq xmo mkn…dia ckp nak makan nasi putih gak…myra suh mkn nasi impit. Dia xnak sebab xde sup…eeee geram nyer. Masak gak la mlm.

Pastu haziq balik ngaji kul 8 tu siap2 nk g jogging kat taman….baik nyer jln sampai jln besar..ujan plak rintik2…ape gik berlari balik umah. Tak jadila jogging utk mlm nie. Lalu depan umah kat corner tu…ade bau kemeyan..ramai lak org…ade kematian ke? Balik umah tanya mak Izzati sebelah umah, memang sah pakcik kat umah tu meninggal time tido. Innalillah…

Abang yg tersayang,

Abg ade ingat myra tak mlm nie…sure xde kan…bz ngan anak2 dan dia…xpela…janji abg bahagia. Myra selalu ingat abg…selalu rindu abg…tp xpela janji abg bahagia. Bila abg bahagia myra jugak rasa bahagia.

Abang walau ape pun yg terjadi jgn lupakan myra yer…myra xde sape2 kt kl nie….walaupun myra bleh berdikari cuma kadang2 myra perlukan abg utk memberi semangat. Myra dah penat sorg2 melalui segala2nya. Kalau umur masih panjang perjalanannya masih jauh. Doakan myra sentiasa tabah melalui setiap ujian dlm hidup myra dan doakan juga myra utk jadi sebaik dan sesabar abg yer.

Abang yg tersayang,

Myra bersyukur dapat kenal dengan org yg mcm abg. Abg x pernah berkasar dalam mendidik myra. Myra rasa senang sgt dengan cara abg. Tadikan myra suke sgt dengar abg gelak masa kt phone…suke sgt..ikhlas je abg gelak….alangkah bagusnya klau dpt jumpa abg…..rindu…

Pic khas utk abg…..muka Cik Myra yg bosan pada kul 2 pagi…..heheee…

Advertisements

~ by meyra79 on February 9, 2012.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: