Love Story The Movie

Salam,

Hari2 yg agak memenatkan. Seminggu yg tiada rehat. Tapi tak kisahla, sempat buat sesuatu yg bermakna. Mata pedih sgt nie…dah bape kali letak eye drop…penangan mengadap laptop….nak buat camne kan dah memang minat. Terseksa je sket sebab pakai broadband slow giles…geram je tgk unifi..huhuhu saborrr..

Entry kali ni istimewa utk seseorg. Cik Meyra buat movie…tp bukan cerita lawak..cerita seram pun bukan…nak tahu cite ape nanti tgk yer. Movie ni pun dah Cik Meyra upload ke youtube…hehhee…

Sebenarnya takdela bagus mana pun sebab pakai software free so bnyk limitation. Takpela bukan wat ape pun saje nak menyampaikan rasa hati utk si dia. Sekarang nie bukan ape susah sgt nak jumpa..yerla masing2 ade komitmen…..so redha je la kan.

Abang, sedikit cerita isi hati Meyra utk abg…sebenarnya ikhlas dari hati. Awal dulu abg berkawan ngan Meyra atas dasar simpati, kesian…itu pengakuan abg pada Meyra. Bagi Meyra plak kehadiran abg hanya sebagai pemberi semangat utk Meyra meneruskan hidup selepas apa yg terjadi dalam hidup Meyra. Tak pernah terfikir utk meluahkan rasa syg pada sesiapa.

Tapi selepas pertemuan kita yg pertama Meyra cukup senang dengan abg. Meyra rasa diri ini masih ade yg peduli. Bila semakin bnyk pertemuan slps tu timbul plak rasa seperti tak ingin berpisah. Kalau boleh biar abg sentiasa dimata. Setiap kali ade pertemuan gembiranya rasa hati.

Tapi Meyra bukan hadir disaat yg tepat. Meyra hanya sebagai perencah utk hidup jadi lebih menarik. Meyra hanya pengisi masa terluang. Meyra hanya pengindah taman yg tak berbunga dan Meyra hanya mampu buat abg tersenyum dan ketawa. Meyra tak kisah sebenarnya sebab Meyra tahu kita tak mampu melawan takdir.

Meyra cuma nak abg tahu…

Meyra ikhlas sygkan abg tapi hakikatnya hidup kita tak banyak pilihan dan kita hanya melalui jalan2 hidup yg telah tertulis buat kita. Sekurang2nya kita tahu CINTA itu milik kita.

Advertisements

~ by meyra79 on February 13, 2012.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: