:: CeRiTa CiNTa KiTa ::

Hi Blog,

Mood utk hari ini agak baik. Happy & ceria…errmm maybe sebab dapat jumpa dia semlm. Utk dia terima kasih banyak2 sebab sudi jumpa dan buat aku happy. Kalau bleh diukur love meter aku skrg mmg ditahap yg paling maksima kot. In love sgt2 kat dia….knape erkk? Ntahlah. Aku nie klau kuar ngan org cepat rasa jemu…lebih2 lagik ngan org2 yg aku tak berapa kenal. Tapi ngan si dia nie xde rasa bosan la plak. Kalau boleh pantang ada masa terluang nak aje aku jumpa ngan dia. Tak dapat lama sekejap pon jadila…dasat kan. Maybe sebab aku syg kat dia kot.

Semalam tak gie mkn pun…sebab kiteorg kuar dh lewat and masing2 dah mkn. Kenapa aku kuar ngan dia…sebab aku nak tgk muka dia, nak tgk dia senyum, nak tgk dia gelak, nak pegang pewot dia, nak pegang tangan dia..ermm bahgia kan? Dia suke atau tak kuar ngan aku..ntahla…klau dia rasa terpaksa kuar ngan aku…aku minta maaf sgt2. Lain kali kalau tak free bagitau la…aku ok je.

Cerita pasal semalam, aku pakai tshirt je, tapi tshirt nie sebenarnya fit ngan badan aku. Tak rasa ketat pun sebab jenis kain yg mcm getah tu, fleksibel. Yang bestnya dia siap cakap lengan aku sama besar ngan lengan dia…perghhh tercabarnya rasa. Betul ke? Kan aku dah cakap, aku nie bukanlah pompuan yg slim melin mcm model tu, tapi dia suke ckp aku nampak kurus la..itu la ini la…pastu mlm tadi bleh lak ckp lengan aku sama besar ngan lengan dia lak…ermmm….ape2 la wahai cik abg janji bahagia.

Mlm tadi ujan rintik2…nak kuar jln2 kat taman ujan…sejuk. Lagipun dah tua2 bercinta dlm ujan gitu buruk bebenor la plak rasanya. Tapi ade sesuatu yg indah utk dikongsi masa kt taman dlm ujan rintik2 tu. Tepi tasik ujan rintik2…tetiba dia peluk aku dari belakang…tuhan je tahu perasaan aku masa tu. Bahagia nyer rasa. Aku suke sgt org peluk aku dari belakang. Dulu2 aku pernah berangan…klau aku ade husband aku nak husband aku peluk aku dari belakang tak kisahla klau waktu tu aku tengah masak pun…suke sgt. Tapi si ‘Y’ tak penah buat pun sebab dia tak penah balik time aku ngah masak dan bila aku masak dia bz ngan zzzzzz nyer. Ape bleh buat. Tak kan aku nak berjanji plak…kang sy tgh masak abg peluk sy tau….iskkk….pelik la plak kan? Tak kisahla…benda camtu tak mungkin terjadi pun sebab segalanya dah tamat bgi aku.

Tshirt yg aku pakai smlm berbau sgt minyak wangi dia. Aduhai…teringat la plak kat dia bila aku cium tshirt tu. Kalau bleh aku xnak bau tu hilang…bleh gak lepas rindu saat2 aku rindukan dia. Terus terang aku sebenarnya takut ngan perasaan ini…semakin lama semakin parah rasanya. Utk abg, kalau boleh biarla segala yg indah itu milik kita selamanya. Love u so much abg….
 

Advertisements

~ by meyra79 on February 18, 2012.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: