Apa Dah Jadi

Hi Blog,

Tak tahu kenapa…hp off sejak pagi. Takde langsung sms atau call dari opis. Bz sgt ke dia atau sesuatu terjadi. Kenapa ya aku risau sgt. Tak tahu nak buat ape.

Sebenarnya kalau bateri xde or kredit abis aku tak kisah sgt…tapi ape2 pun dia mesti inform. Hari ni langsung menyepi.

Aku takut kalau aku dah tak dapat bercakap ngan dia lg tanpa aku tahu ape sebab. Aku takut nak call, takut org2 yg tak sepatutnya yg angkat. Takut kena marah, takut kena maki…hati aku risau…sgt risau.

Aku takut.. Aku jugak takut hilang dia dari hidup aku. Aku tahu sendainya perkara yg paling aku takut terjadi dan dia disuruh membuat pilihan pastinya pilihan dia bukannya aku. Aku pasrah, dari dulu aku hanya berharap utk menumpang sedikit kegembiraan dan bukannya merampas dari sesiapa.

Blog,

Hari ni semua tak kena je rasanya. Kenapa dgn dia? Atau aku ade buat salah?

Buat abg….kalau myra salah myra minta maaf….tp tolong jangan buat myra camnie. Myra bleh terima apa je keputusan abg tapi tolong la berterus terang. Myra takut nak sms banyak2 sebab myra takut kalau hp tu bukan di tangan abg. Andainya itu yg terjadi myra taknak mengeruhkan keadaan. Hadirnya myra bukan utk menyusahkan sesiapa.

Abg, klau abg baca entry ni….tlg buat sesuatu agar myra tahu apa yg dah jadi. Kalau abg hilang no hp myra…ni nombornya 0126141179 kalau tak dapat ni no opis 0342892828 ext 6085. Jgn risau no opis tu akan direct ke hp myra.

Abg, ape jua alasannya….myra rasa abg ade jln utk hubungi myra. Abg…myra risau. Myra takut abg hilang dari hidup myra.

Advertisements

~ by meyra79 on February 22, 2012.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: