Selamat Pagi..

Selamat pagi blog,

Ari ni sampai awal ke opis. Tak tahu nak wat ape kat umah…bfast pun dah kat umah. Nak gie ngeteh kat cafe malas la plak…kang overload lak mkn. Teh tarik tu kang sah2 order. Teh tarik tu tak bagus utk diet dan kesihatan.

Semalam dia takde call aku. Biasanya klau ari Isnin…mlm pas antar anak ke tuition dia mesti call aku. Takpela mungkin dia bz kot tak pun dia takde kredit….nak top up pun dah ujung2 bulan nie kan. Harap maklum la. Apa2 pun tak pe la cuma jgn pernah lupakan aku yer.

Awal pagi tadi kul 8, aku sms dia tapi sygnya hp off…mungkin terlalu awal dan dia baru sampai opis dan x sempat pun nak charge hp. Takpe nnt klau hp tu on mesti sms aku dia dapat. Semalam pun ade call tapi petang lepas lunch…ade ringging sekejap pastu terus masuk msg. Aku bukan nak dia report ape dia buat ataupun nak tahu semua yg dia buat cuma aku rinduuuuu. Sebenarnya dapat call sekejap sembang2 dan dengar suara dia pun dah cukup. Tapi takpelah aku faham dia mmg bz teramat.

Aku cuba utk memahami dan bertolak ansur. Pada aku what ever yg dia buat pun dlm hidup dia aku sokong dan aku cuma nak tengok dia bahagia kalau pun bukan dengan aku cukuplah dengan org2 yg dia syg. Dari dulu aku bukan tak biasa hidup sendiri…dah biasa sgt cuma klau dah terbiasa dimanja nie mmg nak dimanja je selalu. Hehehehe…

Apa2 pun aku rasa bahagia dengan dia…wlaupun masa utk kami sgt terbatas. Setiap masa¬†bersama dia semuanya menjadi kenangan yg terindah dalam hidup aku.

Dah kul 9am, nak kena keje la plak…adessss. Buat cik abg aku….myra sayang sgt ngan abg…

Advertisements

~ by meyra79 on March 20, 2012.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: