Ombak Rindu..

Blog,

Hari ni aku takmo tulis bnyk…cuma nak kongsi sedikit rasa yg dah tak larat utk menanggung. Aku tak pasti samada cik abg aku rasa benda yg sama atau tak. Tapi utk diri aku sendiri rasa susah sgt utk lepaskan rasa rindu yg bersarang dihati ini.

Blog,

Terus terang aku rasa rindu sgt nk jumpa cik abg aku. Tapi dia macam takut semacam je ngan aku. Ape aku ada wat salah atau dia dah x sudi utk jumpa aku lagi.

Dulu sebelum kami menghabiskan masa bersama ngan udara yg sejuk dipuncak bukit dia selalu gak ajak aku keluar…spend masa sama…gelak sama2….gurau2 sama2 tapi selepas hari itu..dia xnak jumpa aku lagik. Aku rindu ngan dia…rindu ngan belaian dan kasih syg dia. Rindu dengan sentuhan hangat manja nya.

Blog,

Aku keterlaluan kot mengharap perkara2 sebegini dengan nya. Aku sebenarnya faham dengan apa yg dia rasa tapi tak patut dia seksa perasaan syg aku nie. Macam mana yer blog utk aku hilangkan rasa ini. Blog, patut ke aku pergi jauh dari hidupnya. Mungkin aku yg terlalu banyak mengajak kearah keburukkan dari yg baik. Tapi aku syg syg ngan dia. Dia kata dia x mungkin hidup ngan aku..tapi aku mengharapkan walaupun 10tahun yg akn datang. Aku sedia menanti.

Blog,

Aku teringin sgt utk berjln2 ditaman mcm dulu ngan dia. Aku tahu dia selalu call aku…sembang ngan aku tapi kan blog bercakap di telefon ngan berjumpa tu lain rasanya. Aku rindukan dia. Rindu yg teramat sgt. Pegang pewot dia….hangat nya tangan dia……gelak ketawa dan bau dia….aku rinduuuuu…

 

Dia mengajar aku erti rindu tapi mengapa kini dia cuba utk menjauhkan aku dari dunia nyatanya….di mana salahku agar dapat aku perbetulkan dan dia kembali menjadi milikku seperti waktu dulu…

Advertisements

~ by meyra79 on April 15, 2012.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: