Benarlah…

Blog,

Myra silap lagi kali ni, Myra dah tak nak menumpang kasih sesiapa. Myra dah tak nak memiliki sesiapa. Myra sanggup melayan kesunyian ini hingga ke akhirnya. Myra cuba untuk tidak berkecil hati, Myra cuba utk menidakkan perasaan Myra, Myra cuba utk menepis segala rasa tapi mungkin Myra boleh berbohong pada org lain tapi bukan pada diri sendiri.

Kenapa rasa sedih yer….apa yg rugi nya? ada sesiapa antara kita yg rugi?mungkin ada. Dan kerana itu Myra benci kasih sayang manusia. Segala yg berlaku semuanya bersebab kadang2 tu ada cerita di sebalik cerita.

Semua org ada 24 jam sehari 7 hari seminggu. Kenapa terlalu kedekut utk mengagihkan sejam dua utk seseorg yg kita rasa tak penting dalam hidup kita. Memang rugi hakikatnya tapi sekurang2nya dengan 2jam tu mampu buat org yg tak penting tu rasa bahagia. Kenapa terlalu kedekut utk itu? Apa perlu imbuhan utk 2jam yg sia2 tu? Atau sebenarnya org yg tak penting tu tak layak utk masa2 kita yg terlau berharga tu? Mungkin.

Blog,

Kita sebenarnya tak kan tahu bagaimana utk menghargai sesuatu,tapi bila mana telah tiada baru kita akan terasa kehilangannya. Masa tu kita akan belajar bagaimana utk menghargai…..tetapi berdoalah agar kita tidak akan terlewat. 

Terima kasih utk sebuah senyuman, kerana ia membahagiakan

Terima kasih utk secebis kasih sayang, kerana ia semangat utk hidup

Terima kasih atas nasihat dan peringatan, kerana ia simbol keikhlasan

Terima kasih utk setitik airmata, kerana ia permulaan sebuah perjalanan

~ by meyra79 on April 25, 2012.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: