Candat Sotong Update 3

Salam,

Dah lama tak organise trip2 cam ni. Sekali sekala buat menarik gak. Aku ngan member baik aku la yg paling sibuk. Member baik aku nie PR dia mmg gempak. Habis digodanya tekong2 bot kat ganu tuh. Semata2 nk dapat rege murah. Lawak betul akak aku yg sorang tuh.

Dia bawak member dia dulu2. Pegi balik ngan member dia tuh…so aku xde kawan. Nak tumpang derang tu bleh je tapi malas la aku kaco daun. Sebab tu aku plan nk gie ngan cik abg aku…tp dia bertolak lambat sgt. Pastu balik lak ari sabtu mlm lak tuh. Klau balik awal pagi ahad tu cantik la gak…bleh pekena nasi dagang 2 pagi huhuhuuu. Nek flight bukan nyer lama 45min je. Agaknya takut kot bermalam, takut ngan cik myra..hhuhuuu. Tapi pada hemat aku kan kite ni ramai2 sure xde ape2 akan jadi. Tak kisahla….tapi sedikit terkilan la klau seandainya hasil tangkapan sotong tuh bnyk aku ingat nk suh org kt situ masak sotong2 tuh pastu mkn mlm tuh. Tapi cik abg aku dah nak balik…camne tuh. Tak best la. Tapi klau dah sotong yg dapatnya 2 3 ekor je..jawab nyer…selamat tinggal terengganu la….

Harap sgt cik abg aku dpt dtg awl ke terengganu sebab bleh tolak awal utk candat sotong. Best gak klau dapat tgk sunset kat laut. Solat dalam bot la jawab nyer…huhuu..satu pengalaman baru buat aku.

Ape pun trip ni pasti best…

 

Advertisements

~ by meyra79 on June 14, 2012.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: