Kepadamu Kekasih Hati

Aku,

  • Suke jalan2 tak kisahla mana2 janji tempat tu mendamaikan dan boleh realease masalah aku. Pantai tempat yg paling aku suke sebenarnya.
  •  suke jogging, aerobic dan ape2 je aktiviti yg boleh kuar peluh  sebab aku selalu bayangkan yg tension tu akan mengalir keluar mcm peluh.
  • Aku suke layan lagu2 jiwang sebab muziknya slow.
  • Aku suke sembang sebab aku tak pernah hidup sendiri2
  • Aku suke tempat2 yg sejuk
  • Kalau aku ckp aku syg seseorg tuh…aku mmg syg kecuali org tu buat salah yg mmg tak masuk akal…aku akn benci sampai mati
  • Aku suke Internet
  • Aku suke budak kecik
  • Aku suke masak tp aku tak suke dok lama2 kat dapur…
  • Aku suke drama2 yg boleh buat aku nangis. Sebabnya aku susah nk nangis.
  • Aku suke makan nasi lemak tapi sekarang x bleh layan sgt sebab takut gemuk..hehhee
  • Aku jugak peminat nasi dagang…tp x reti buat…huhuu
  • Aku pantang jumpa keropok lekor…
  • Aku tak suke pegi tempat2 terlalu ramai org.
  • Aku tak suke makan kek tp haziq sama mcm ayah dia suke sgt
  • Aku tak suke org penipu
  • Aku tak suke org selalu mementingkan diri sendiri
  • Aku paling geli ngan binatang yg lembik mcm cacing, lintah, pacat….
  • Aku penakut
  • Aku tak suke kuku panjang tp dulu my ex pernah ckp jari2 aku nampak menarik ngan kuku yg panjang…so start tu aku dah mula simpan kuku panjang

 

Advertisements

~ by meyra79 on June 14, 2012.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: