Tak Sabarnya…..heheee

Salam Blog,

Nak share skit kegembiraan dihati utk ke Terengganu. Lama dah tak berjalan2 tanpa Haziq. Kadang2 jalan2 ngan kawan2 ni ade jugak kenikmatan yg berbeza. Memang skit terkilan dihati sebab Haziq tak ikut tapi ujung tahun nanti kalau ade rezeki kite gie Legoland kat JB yer.

Dah muktamad utk ke Terengganu ngan bas ari Khamis mlm dan sampai Terengganu Jumaat pagi tuh. Balik Ahad tu kul 10 pagi ngan MAS.

Itinerary Program:

6/7/12 (Jumaat):

6am : Sampai di bus station Kuala Terengganu (tunggu Razi jemput…hehehee..)

7am : Harap2 Razi dah sampai….mintak tolong bawakkan ke homestay di Rhu Renggeh Marang yg kiteorg dah book. Ni la homestay yg kiteorg dah book tuh. Cantik tak? Pastu mandi2 kasi badan segar…hehhe…ajak Razi gie bfast nasi dagang….

Homestay Rhu Renggeh

10 am : Ingat nk turun Pulau Kapas…ajak Razi sekali ngan kak Yun & Zali. Derang pun plan nyer nak join sekali. Lepak Pulau Kapas and snorkeling time…hehhehe…layan jela.

Balik sebelum kul 5 ptg

5pm : Kumpul di jeti Chendering. Naik bot Abe Awe Gondeng…menncandat sampai pengsan. Air mineral, biskut pingpong dan kopi panas disediakan oleh pihak penaja. Malam mencandat diatas bot dijamu ngan nasi berlaukkan sotong yg dicandat.

7/7/2012 (Sabtu):

6am : Tiba di daratan bersama hasil tangkapan (kalau ade…hehhe). Terus balik ke homestay…dekat je dlm 50meter je. Rehat sampai tghari. Pastu pusing2 kuala terengganu. Shopping time.

8mlm : BBQ time.

8/7/2012 (Ahad):

7am : Siap2 nak g perkena nasi dagang lagik….hehhee…pas bfast terus gerak ke airport. Bye2 Terengganu.

11am : Sampai KLIA. Balik Pandan Indah…

Advertisements

~ by meyra79 on June 24, 2012.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: