Hari Raya

Salam Syawal,

Sedikit kenangan utk diabadikan dlm kenangan raya 2012 bersamaan 1433H. Beraya ngan Haziq kat Jengka. Adik pun beraya di Jengka tahun nie. So okla sket xde sedih sgt. Ramai gak walau tanpa suami dan Haziq tanpa ayah. Ramai sgt org datang umah sampai tak terlayan rasanya. Sekali datang 4 ke 5 buah kete. Sekali basuh pinggan macam basuh pinggan kenduri je rasanya.

Sekeping je ambik gambo. Maklum la bz. Itu pun mak ngah haziq dah usha je kat belakang tu suh basuh pinggan mangkuk…hehhee. Org nak bergambo pun tak senang. Tahun ni berbaju oren la. Patutnya color biru tapi last minute masa gie beli baju melayu kat Jalan TAR Haziq bleh lak berubah fikiran. Nak baju oren, so terpaksala mama nyer tuko modus operandi. Terus ari tu jugak cari baju kurung moden color oren. Sib baik dapat. Kat KL ni yg xde mak ngan ayah je….yg lain2 janji ade duit dapat je.

Baju kurung tu ade someone yg sponsor. Terima kasihla banyak2. Jasamu dikenang. Aku tidak mampu menjanjikan apa2 kerana hati ini telah ku berikan pada org lain. Minta maaf sesangat.

Advertisements

~ by meyra79 on September 2, 2012.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: