Terima Kasih Cinta…

Salam,

Tadi pukul 7 lebih aku siapkan satu entry utk blog aku nie. Segala aku buatkan yg indah2 sempena birthday aku nie. Kalau  boleh biarlah segalanya manis belaka. Aku amat mengharapkan segala yg aku fikirkan tentang dirimu abang tidak benar. Aku selalu fikirkan yg buruk2 sebab aku takut kemungkinan yg buruk tu akan terjadi.

Tapi hari ini…dihari lahir aku…sesuatu yg aku tak nak sgt jadi terjadi jugak. Dia akan melupakan aku dari hidupnya. Kadang aku fikir aku kuat utk menghadapinya…yerla siapa sgt dia dalam hidupku. Tak selama mana pun aku kenal dia….tapi AIR MATA INI GUGUR JUA.

Yer aku menangis utk satu pengakuan ikhlas dia. Apa boleh aku buat….apa boleh aku buat…dia minta aku faham. Kalau aku ditempat dia, aku juga begitu.

Di hari lahir aku ini…dia akan lupakan aku. Dia tak akan wujud lagi dalam cerita hidup aku. Aku tahu hakikat itu yg akan terjadi….tapi beritahu aku bagaimana aku boleh melupakan dia dari hidup aku.

Aku tidak merayu utk dia kembali pada aku. Aku tahu siapa aku dalam hidupnya. Aku meluahkan sebab aku tidak berkesempatan ukt menyatakan segala padanya. Pada aku….aku sanggup apa saja asalkan dia bahagia dengan hidupnya. Aku masih disini seperti biasa.

Telah tertulis yg bahagianya bukan dengan aku…bukan dengan aku. Kuatkan hati aku kali ini….sebab hati aku ini mula dirundung sedih. Selama aku dan dia berkawan….hari ini adalah hari yang paling sedih…

Hari ini ada internal audit…1 document blom update…lantakla…network diagram yg bos aku mintak lom complete lagik..lantakla…aku malas utk berfikir soal itu…

Hari ini aku hidup hanya bersandarkan kenangan silam. Walaupun sekejap cukup manis. Sesungguhnya aku tidak mampu utk melupakan dirinya.

Tolong aku…

Advertisements

~ by meyra79 on October 1, 2012.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: