M.A.D Pink October

Salam,

Hari ini hospital launching pink oktober salah satu contribution hospital dalam awareness of breast cancer. Semua staff diberi tshirt pink color yg wajib dipakai setiap hari Rabu.

So utk ari ni satu hospital look pink….hehhee…menarik jugak kan…so cik myra nak attached satu foto yg diambil pada hari ini ngan tshirt pink nyer…hehee..

Sebenarnya pic ni aku tujukan buat insan yg aku syg yg dah lama menyepikan diri tu. Walaupun dia nekad utk melupakan aku tapi aku tahu jauh disudut hatinya merasa siksa yg amat sgt. Bukan senang mengorbankan perasaan sendiri demi keluarga. Aku benar2 sanjung pengorbanan yg si dia buat.

Awalnya aku berkecil hati tapi aku kenal cik abg aku tu…aku tahu perasaannya pada aku. Walaupun seribu kali dia cuba melupakan aku seribu kali rasa syg tu akan muncul. Apa2 pun aku amat menghormati keputusannya. Aku berbangga pernah kenal manusia spt dia walau hanya sekejap.

Sayang ini hanya kita yg tahu…biarlah…walaupun kita tidak bersua lagi namun hati kita sentiasa bersua. Kenangan itu hak kita yg abadi kan abg?

Jauh di sudut hati ini….im really miss u abg….harapannya semoga suatu hari nanti bahagia itu milik kita tanpa ada hati yg terguris…

Advertisements

~ by meyra79 on October 4, 2012.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: